Konference o veřejné podpoře 2017

 

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže pořádá ve dnech 17.–18. května 2017 ve svém sídle v Brně na třídě Kpt. Jaroše 7 konferenci k problematice veřejné podpory (státní pomoci). Konference bude věnována obecně problematice poskytování veřejné podpory, specifickým oblastem veřejné podpory, aktuální rozhodovací praxi Evropské unie v oblasti veřejné podpory, vnitrostátní soudní praxi a v neposlední řadě otázkám řešení veřejné podpory poskytované obcemi a kraji.

Díky svému širokému zaměření je konference určena zájemcům o problematiku veřejné podpory z řad poskytovatelů veřejných prostředků (ministerstev, krajů, měst, obcí či jiných veřejnoprávních institucí a dalších subjektů, které nakládají s veřejnými prostředky) a odborné veřejnosti (ať již zástupcům z řad příjemců, akademiků či advokátů). Na konferenci vystoupí se svými příspěvky nejen experti Úřadu, ale také reprezentanti dalších vnitrostátních institucí, včetně náměstků ministrů, představitelé Evropské komise – GŘ pro hospodářskou soutěž či zástupci koordinačních jednotek členských států Evropské unie.

 

Program konference  

Představení přednášejících a jejich prezentace

 

Tiskové zprávy:

Odborníci na veřejnou podporu se sešli na konferenci ÚOHS

 

Omlouváme se všem dosud nezaregistrovaným zájemcům o účast na konferenci veřejné podpory, z důvodu naplnění kapacity sálu byla registrace účastníků dne 27. 4. 2017 ukončena.

 

Ceny za registrační poplatky jsou uvedeny včetně DPH a vztahují se na oba dny konference včetně galavečera (není možné zaplatit jen jeden den konference)

Storno poplatky – při zrušení účasti do 24. 4. vracíme 100 % ceny;  do 1. 5. vracíme 50 % ceny; po 1. 5. 2017 již nelze registrační poplatek vrátit, je však možné nahlásit náhradního účastníka konference.

 

Kontaktní osoba: Alexandra Tarasidu (tel. 542 167 291; e-mail: alexandra.tarasidu@compet.cz).

Fotogalerie

cs | en
+420 542 167 111 · posta@uohs.cz