Svatomartinská konference 2021

Po roční přestávce zaviněné koronavirovou pandemií se letos opětovně uskuteční Svatomartinská konference, kterou v tradičním listopadovém termínu pořádá Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Konference o nejnovějším dění a aktuálních tématech v oblasti soutěžního práva se pravidelně účastní významní čeští i zahraniční odborníci na danou problematiku. Akce se uskuteční ve středu a čtvrtek 10. a 11. listopadu 2021 v sídle ÚOHS na třídě Kpt. Jaroše 7 v Brně.

Na programu konference je shrnutí novinek ze soutěžní politiky v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a Rakousku, dále chystaná novelizace zákona o ochraně hospodářské soutěže, problematika digitálních trhů, porušování zákazu předčasného uskutečňování spojení a implementace směrnice o nekalých obchodních praktikách do českého právního řádu. Odborné workshopy budou zaměřeny na procesní postup ÚOHS, vertikální dohody a teritoriální omezení dodávek potravin.

Další aktualizace a novinky týkající se konference budeme průběžně zveřejňovat na našich internetových stránkách a twitterovém účtu.

 

Program konference 

Představení přednášejících a jeich prezentace    

Report z 1. dne konference

Report ze 2. dne konference

Informace k setkání předsedů soutěžních úřadů

Předávání medailí za přínos hospodářské soutěži

 

 

Fotogalerie

cs | en
+420 542 167 111 · posta@uohs.cz