Svatomartinská konference 2015

Již podeváté zve Úřad pro ochranu hospodářské soutěže účastníky na tradiční Svatomartinskou konferenci na téma Poslední trendy a vývoj soutěžního práva. Letošní konference se bude konat v konferenčním sále Úřadu ve dnech 11.–12. listopadu 2015. 

Po tradičním úvodním přehledu posledních trendů a vývoje českého i evropského soutěžního práva a politiky připravuje Úřad další panely a workshopy na aktuální témata, se kterými se setkává právní praxe v oblasti hospodářské soutěže. Patří k nim více ekonomický přístup v soutěžním právu, kartely, dozor nad orgány veřejné správy a také příbuzný obor významné tržní síly. Po loňské dobré zkušenosti s větším zapojením publika bude v letošním ročníku ve vícero panelech využit formát workshopu.

V rámci jednotlivých diskuzních panelů vystoupí řada odborníků z České republiky i ze zahraničí. Podrobný program a profily přednášejících budou postupně zveřejňovány na internetových stránkách Úřadu. Konference bývá vyhledávaným místem setkání českých i zahraničních expertů ze soutěžních úřadů, Evropské komise, akademické i podnikatelské sféry, advokátních kanceláří, soudů a státní správy. Konference bude probíhat v českém a anglickém jazyce se simultánním tlumočením.

 

Program konference Program konference    

Představení přednášejících a jejich prezentace

Tiskové zprávy:

Soutěžní experti se opět setkali na půdě ÚOHS na Svatomartinské konferenci 2015

Svatomartinskou konferenci 2015 uzavřela debata o významné tržní síle

 

Bližší informace lze získat u asistentky místopředsedy Alexandry Tarasidu na telefonním čísle 542 167 291 nebo na e-mailu a#64;compet.cz.

Fotogalerie

cs | en
+420 542 167 111 · posta@uohs.cz