Svatomartinská konference 2013

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže pořádá již sedmou podzimní Svatomartinskou konferenci, která se bude konat ve dnech 12. a 13. listopadu 2013 v zasedacím sále ÚOHS.

Svatomartinská konference bude výbornou příležitostí k získání aktuálních informací o nejvýznamnějších událostech z oblasti českého, evropského a celosvětového soutěžního práva a politiky, které se odehrály v uplynulém roce. Bude zároveň místem setkání českých i zahraničních expertů ze soutěžních úřadů a jiných státních orgánů, Evropské komise, podnikatelské sféry, advokátních kanceláří, soudů i akademické sféry.

I v letošním roce jsou témata připravena tak, aby byla co nejaktuálnější a aby v co největší míře odpovídala problémům, se kterými se právní praxe setkává. Nebude chybět tradiční téma Co nového v hospodářské soutěži. Mezi další diskutovaná témata letošní konference budou patřit: více ekonomický přístup při kontrole koncentrací, soukromé prosazování a rekodifikace českého soukromého práva, určování cen pro další prodej (RPM), maloobchodní prodej pohonných hmot a bid rigging.

 

Konference bude probíhat v českém a anglickém jazyce se simultánním tlumočením.

 

Omlouváme se všem neregistrovaným zájemcům o účast na Svatomartinské konferenci 2013 - kapacita konferenčního sálu je již naplněna. Děkujeme za pochopení.

 

Program Svatomartinské konference 2013 Program Svatomartinské konference 2013 484 KB

Představení přednášejících a jejich prezentace

 

Bližší informace Vám poskytne Kateřina Gorčíková (katerina.gorcikova@compet.cz, tel. +420 542 167 291).

Fotogalerie

cs | en
+420 542 167 111 · posta@uohs.cz